Haj!

Jag bloggar, alltså lever jag! Kanske behöver jag blogga för att förtränga idag gjorda inköp av hudvård för 1500 spänn. Obs hudvård, det är för jävla kul ändå. Kanske behöver jag blogga för att slippa se en centerpartist gnälla över flygskatten i Agenda. Nåväl! Hur gick det då med sommarens planer?

Det enkla svaret är sådär… På läslistan lästes en bok (Tommy, ledde till kraftig irritation över Kulturmannen) och att komma ikapp Walking Dead ersattes av att sträckkolla Call The Midwife istället.

Dessutom, en hel säsong av Game of Thrones är i princip slut och jag kan konstatera att ja jag är besviken. Forcerat, förutsägbart och det känns som en ”vanlig” tv-serie inte det totala WTF-spektakel det var förr. Jaja, det är ju bra också det är det och nu är jag sjukt investerad i vissa karaktärer efter en evighet tillsammans. Tyvärr har jag en fallenhet att heja på fel lag så det är med total skräck jag inser att varje avsnitt kan vara det sista för alla vinhaggors skyddshelgon, världens bästa Cersei. Jag förlåter henne allt, hoppas hon spränger hela skiten i luften och rider in i solnedgången med Jamie.

Long may she reign!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *